דניאל

ריצוף אינו בגוון אחיד בדירה

שלום, אנו עתידים לקבל דירה מקבל בימים הקרובים. מביקור בדירה שמתי לב שגוון הריצוף אינו אחיד (יש שני גוונים שגם בעלי שוני במרקם). הקבלן טוען שהוא רואה את השוני אך "זה הריצוף" ואין לו מה לעשות עם זה. והראה לי מסמך מספק הקרמיקה ובו מצויין "שיכול להיות שוני בין האריחים". אציין שרכשנו את הדירה לאחר הריצוף - ככה שלא אנחנו בחרנו את הריצוף. לא מדובר האריח אחד או שניים שהם שונים אלא בעשרות. מה זכויותינו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

דניאל, שלום רב, בעקרון אתה זכאי לקבל דירה עם ריצוף שנראה לעין רגילה אחיד, או לכל הפחות שמשטחים רצופים (למשל חדר מגורים – פינת אוכל – מטבח פתוח) ייראו אחידים. אתה כותב שקניתם את הדירה אחרי הריצוף וכאן תעלה השאלה אם הייתם יכולים לראות את השוני בריצוף בזמן הקניה. אני ממליץ לך להתייעץ, עוד לפני קבלת הדירה, עם עו"ד מומחה בתחום, ולהציג לו, כמובן, את כל הנתונים .