אלירן

גישה למחסן שנמצא בחנייה של דייר אחר

מחיר למשתכן בבנייה מחסן תת קרקעי נגיש חלקית או לא בכלל מדובר בדירה על הניר עם מחסן אשר נחסם ע"י חניה של דייר אחר. גבולות החניה שלו משאירה לי מרווח של 40 סמ לעבור בו על מנת להגיע למחסן ובנוסף השכן יכול להחנות עד הדלת - דבר הגורם לבעיה להכניס ציוד או להוציא כאשר השכן מחנה את הרכב.זה לא נאמר לנו לפני שזה המצב וגם בהצגת התוכניות לא יכולנו לדעת זאת כי אין לנו את הידע הנדרש

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אלירן, שלום רב, נראה לפי דבריך שיש לך טענה טובה נגד הקבלן, אולם צריך לבדוק את החוזה והמסמכים כדי לתת לך תשובה מבוססת. הייתי מציע לך לנסות להחליף את החניה עם השכן, באופן שהחניה שליד המחסן תהיה שלך. אם זה אפשרי – זה הפתרון הטוב ביותר.