דנהאל

ליקויי בנייה חוזרים בתום תקופת האחריות

שלום, לפני מספר שנים בדירה חדשה מקבלן התגלתה רטיבות בקירות כתוצאה מחדירת מי גשם. בוצעו תיקונים ואיטום הקירות לפני כמה שנים ע"י הקבלן כשהדירה עוד הייתה באחריות. השנה הליקויים שוב חזרה וישנה חדירת מים גשם דרך הקירות/חלונות ושבע שנות אחריות הקבלן כבר הסתיימו. מה מומלץ לעשות במקרה הזה? האם עדיין יש כאן איזושהי אחריות הקבלן? אולי אחריות לתיקונים שהוא ביצע לפני מספר שנים? תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

דנהאל, שלום רב, משאלתך עולה שהתיקונים שבוצעו לפי מספר שנים פתרו את הבעיה שהייתה אז. אם אכן כך הדבר, הרטיבות שהתגלתה כעת התגלתה אחרי תקופות הבדק והאחריות והקבלן אינו אחראי לתיקונה.