ראובן

עיכוב במסירת הדירה

שלום. היתי צריך לקבל את הדירה ב 30/05/13. הדירה אינה מוכנה עדיין ואין טופס 4. ביצעתי סיור ראשוני עם מנהל העבודה יחד עם מומחה לבדק בית ונמסר לו טופס ליקויים שיש לתקן. מה הפיצוי המגיע לי מהקבלן ? האם 60 היום שיש לו אפשרות עיכוב נחשבים בפיצויים או רק לאחר 60 יום כלומר מתאריך 31/07/13. ברכה ובתודה ראבן

חיים מן, עו"ד ומגשר

ראובן שלום, התשובה לשאלתך צריכה לבוא מקריאה קפדנית (וכדאי שיהיה זה עו"ד שמתמחה בתחום) של הסכם ההתקשרות שלך עם הקבלן ביחד עם היכרות עם הוראות החוק והתיקון החמישי לו. אני ממליץ שתפנה לייעוץ מקצועי בעניין זה. בברכה חיים מן, עו"ד 02-6246777