שיי

נכות

בן משפחה 60,מקבל 15 שנה קיצבת נכות מלאה 2600שח (נפשי).בנוסף יש לו נכויות שנגרמו לי מתאונת דרכים. מיכוון שלא עבד כל השנים הוא מטופל דרך סל שיקום.נישלחת לעבודה ניתמכת מטעם עמותה של בריאות הנפש שמספקת שירות השמה.עבודה בזוייה ובתנאים מחפירים ןמבישים. העלתי זאת בפני עובד ההשמה והאחראי עליו אך לא עשו דבר.אני גם לא מצליחה לשכנע את בן המשפחה שיעזוב בגלל בעיותיו הקוגנטיביות . מה לעשות?

עו"ד עמיקם חרל"פ

שלום ככל שהמדובר בתאונת דרכים היה אמור להתקבל פיצוי שיועד למטרות אלו. אשר לעניין בעיות ההשמה -להערכתי יש לטפל בנושא זה עיי פניה לממונים עליו. או לשר הממונה.

צפריר צדוק

שי שלום לך.. מפנייתך לא ברור מה התשובה שאת מצפה לקבל. אם בן המשפחה לא רוצה לעזוב,, אולי טוב לא שם ??? בכל מקרה, אני לא סבור שהפתרון יימצא בפורום הזה...