עמי

דמי נכות

הגשתי בקשה להכרה בנכות ועדיין לא קיבלתי תשובה ואני לא עובד האם אחרי שאני יקבל הכרה אני יקבל דמי נכות רטרואקטיבית?

עמיקם חרך"פ עו"ד

להערכתי כן

מנהל הפורום

עמי שלום ראיתי את שאלתך ואני מניח שמדובר בתאונת עבודה התשובה היא חיובית אם מדובר אכן בתאונת עבודה עליך להגיש בקשה להכרה בתאונה כתאונת עבודה ותשלום דמ"פ (דמי פגיעה). דמ"פ ניתן לקבל באופן רטרואקטיבי ולמשך תקופה מקסימאלית בת 90 ימים. תשומת ליבך שעליך להגיש את התביעה תוך פחות משנה מיום התאונה, ובמידה ולא תעשה כן תפסיד זכויות לרבות זכויות לתשלום דמ"פ. בברכה,