אבנר

אביזרי שיקום לנכים וקשישים

שבת שלום, איך ניתן לקבל סבסוד מהמדינה או חברות הביטוח עבור סבתי המבוגרת שעברה תאונה ביתית ונפלה ועברה ניתוח החלפת מפרק באגן. תודה רבה!

עמיקם חרל"פ עו"ד

באשר לחברות הביטוח- אם היא נפלה במקום המוחזק על ידי אחר שהתרשל יש לבדוק אם יש עילת תביעה . בתנאים אחרים -אין עילה

צפריר צדוק

יש לבדוק את הצרכים שלה, מדינת ישראל מעניקה סבסוד חלקי למספר אביזרי ניידות כמו כסא גלגלים, כרית ישיבה נגד פצעי לחץ, כסא שירותים ורחצה, מיטה ומנוף, במידה וסבתך נזקקת לאחד מהפריטים האלו, יש לפנות ליח' לטיפולי בית בקופת החולים בה היא מבוטחת ולקבל מהם המלצה לפריטים הנדרשים, הם כבר מעבירים את ההמלצה למשרד הבריאות, ושם נוטים לאשר המלצות אלו ולאשר השתתפות ברכישת הציוד כנגד חשבונית וקבלה מספק מוכר ע"י משרד הבריאות