כוכי

איזה תקנות סדרי דין חלות על הערעור הבא

1) איזה תקנות סדרי הדין החלים על הגשת ערעור על החלטת קרן פנסיה לבית דין אזורי לעבודה (עקב קיום ועדת ערעור עליונה). 2) האם בכתב ערעור כזה כאשר למשל יש מצב עובדתי בו בפרוטוקול הועדה שיקרו לגבי העובדות, שיקרו לגבי הרכב הועדה וכיוצא בזה האם מספיק לציין בכתב הערעור ששיקרו לגבי עובדות הקשורות לנטילת תרופות למשל מבלי לפרט בדיוק מה השקר בקשר לכך .... ששיקרו לגבי הרכב הועדה למשל מבלי לפרט מה הוא השקר לכך ורק בשלב מתקדם יותר בהליך לתת פירוט מדוייק יותר שינקוב בדיון במה מדובר? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

הערעור על הוועדה העליונה מתקיים בפני ביה"ד לעבודה ושם חלות : תקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין), תשנ"ב-1991. על יתר השאלה לא ניתן לענות במסגרת הפורום.