אורית

חשש לחזור לארץ אחרי נסיעה עם הילדים

אישה שיש לה אזרחות צרפתית וישראלית נסעה עם ילדיה לצרפת לפני 12 שנה בלי ידיעת אבי הילדים. אבל נראה שזה לא הפריע לו כי הוא לא ניסה ליצור איתם קשר אף פעם. עכשיו היא רוצה להגיע לארץ וחוששת שהשלטונות יקשו עליה ואולי אפילו יעצרו אותה על חטיפה. האם יש לה סיבה לחשוש למרות שלאבא אף פעם לא הפריע שהיא לקחה את הילדים מהארץ?

עו"ד יונתן דה פריס

לדעתי - אין לך שום ביעה ץ חוק אמנת האג מחייב הגשת הליכים תוך שנה אחד מיום החטיפה במישור הפלילי - לא נראה לי שהמשטרה מעונינת בדבר שקרה לפני כל כך הרבה שנים כאשר אין אפילו תלונה מהאב בפניה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים