גדי

הבן בחו"ל

שלום אשתי לשעבר נסעה עם הבן שלי לספרד בהסכמתי לפני 7 חודשים. הסכמנו שהיא תיתן לי לשמור על קשר עם הילד ושאני אוכל לדבר איתו ולהגיע לשם מתי שאני ארצה לראות אותו. העניין הוא שהמרחק ממנו קשה לי יותר ממה שחשבתי שיהיה ואני רוצה שהם יחזרו לארץ. מה אני צריך לעשות כדי להחזיר אותם לארץ והאם אני יכול לדרוש את חזרתו של בני לארץ. חשוב לי לציין שההסכם בינינו לא היה בכתב אלא בע"פ

עו"ד יונתן דה פריס

צריך להית ברור לחלוטין שאם נתת הסכמתך להעברת הילד לחו"ל - אינך יכול "להשתמש" באמנה משום ששנית את דעתך בכל מקרה - כל ההליכים המשפטים יהיהו בספרד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים