מירב

אמנת האג כשההורים לא נשואים

שלום, אם ההורים לא נשואים והמדינה בה הם גרים לאמא יש 100% חזקה אם לא נשואים עד שהאב מגיש בקשה למשמורת משותפת , החליטה האם לטוס לישראל ללא ידיעת האב , האם זה נחשב חטיפה ? האם האב יכול להפעיל את האמנה ולדרוש את חזרת הילד ? מדובר על תינוק בן שנה וחצי . תודה, מירב.

יונתן דה פריס, עו"ד

אני מניח ש אין ויכוח כלפי מי באב התינוק? אם כך - אין כל חשיבות אם נשואין או לאו כנ"ל כלפי מי המשמורן כמובן יש כל ההגנות המפורטות באמנה מומלץ שתקבלי יעוץ כלפי כל ההיבטים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים