אשר

וועדת ערר ומס הכנסה

שלום לפני מספר ימים קיבלתי מוועדת ערר לנכות כללית החלטה על 86% נכות כאשר יחד עם הסעיפים המנופים אני מגיע ל-92.3%. האם אני יכול לקבל פטור ממס על בסיס החלטת הוועדה כי הבנתי מהוועדה שבמס הכנסה מכירים בסעיפים המנופים? או שאני צריך מחדש להגיע ולעבור וועדה? תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אשר שלום, עד כמה שידוע לי במס הכנסה כן מכירים בסעיפים המנופים. על כל פנים, יש לפנות למס הכנסה בבקשה לפטור ולשלם את האגרה. עליך לצרף לבקשה את פרוטוקול הועדה שעברת בביטוח הלאומי. בנוסף יש לצרף לבקשה את כל המסמכים הרפואיים המעידים על מצבך הבריאותי.