אלי

רגולציה של ועדה רפואית מחוזית של הרשות לזכויות נפגעי שואה

רגולציה מעוגנת באילו תקנות/ איזה חוק? תקנון מוסכם. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלי שלום, ראה : תקנות נכי המלחמה בנאצים ( ועדה רפואית) תשט"ו-1954 וכן : תקנות נכי המלחמה בנאצים (ועדה רפואית עליונה) תשי"ז- 1957

אלי

תודה. האם החלטות ועדה מחוזית/עליונה של ניצולי שואה מתפרסמות? איך אפשר להתרשם ולו בעקיפין בפועל, מאופן התנהלות העדות? האם הועדה מאמצת לוח נכויות לפי% של ביטוח לאומי? אילו דרגות קיימות לעניין לקות נפשית בטבלאות? הייתי מבקש להימנע בשלב זה מיעוץ טלפוני ישיר וכו'

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

החלטות של הועדות הרפואיות אינן מתפרסמות והנן חסויות. הועדות מעניקות את אחוזי הנכות לפי תקנות נכי המלחמה בנאצים(המבחנים לקביעת דרגת נכות) תשט"ז-1956 - וכן התוספת לתקנות הנכים (מבחנים לקביעת דרגת נכות) תבדוק בתוספת , פריטים: 33-34 את דרגות הנכות לעניין פגימות נפשיות

אלי

תודה