ניסים

ביטול אחוזי נכות מהמל"ל או מחוק הנכים

שלום! קיבלתי מהמלל 100% אי כושר ו74% נכות רפאוית. ןיש לי גם 28% נכות מ צ ה ל עכשיו אני מגיש בקשה לפתור ממס הכנסה על פנסיה שאני מקבל מ צ ה ל כגימלאי צ ה ל! שאלתי היא האים הוועדה הרפואית לפטור ממס שנעשת עלידי הביטוח הלאומי כמובן, יכולה להוריד לי אחוזי נכות ממה שקיבלתי, מהמלל,או מחוק הנכים, (תגמולים ושיקום) ?? רב תודות לך!!

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ניסים שלום, הועדה הרפואית תקבע לך את הנכות בהתאם למצבך ביום הועדה. אם מצבך ביום הועדה , יהיה שונה מהקביעות הקודמות, אכן הועדה רשאית לקבוע לך נכויות שונות ממה שנקבע לך, קודם לכן.