יוסי

בקשה לערעור ועדת המל"ל

המשך בערעור שלחתי להם מיסמכים חדשים על הטיפולים וצינתי להם שאני לו יכול לעבוד בגלל המגבלות בכתף הייתי עובד נהג משאית ואין לי הכנסה כבר שנתיים מזה למה אני לו זכאי מזה אמיתי הם רוצים להרוג אנשים במקום לעזור אני מבקש עזרה בקשר לערעור מה עליי לעשות בהמשך תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

יוסי, התנאים להכרה בנכה כנכה נזקק הם: נכה שנקבעה לו דרגת נכות זמנית או מי שנקבעה לו נכות לזמן מוגבל ( פחותה מ 100%) ונקבע לגביו כי אינו יכול לעבוד בעבודה כלשהי ואין לו הכנסה כלשהי בגלל הפגיעה בעבודה. ניתן לקבוע לגביו כי הוא נכה נזקק למשך עד 4 חודשים בלבד. אם הנך סבור כי בתקופה הרלוונטית הנ"ל שגתה ועדת הרשות, הנך יכול להגיש תביעה לביה"ד האיזורי לעבודה באיזור מגורייך.