בובה

ייצוג של עורך דין בועדת ערר

ברצוני לשכור עו"ד שייצג אותי בועדת ערר מכיוון שאינני במצב נפשי שבו אני יכולה לעשות זאת לבדי וגם אין לי משפחה שיכולה לעזור לי בכך. רציתי לדעת כמה עולה כזה דבר? קראתי שהייתה הצעת חוק שעברה, לגבי הגבלת שכר הטרחה של עורי דין בכל מה שקשור למימוש זכויות מביטוח לאומי- האם החוק הזה קיים כבר? ומה זה בעצם אומר שאני אמורה לתת אחוזים מסויימים לעו"ד- האם זה אחוזים מתוך כל הקצבאות החודשיות שאקבל? ומה קורה במקרה שהועדה מחליטה לא להעלות את אחוזי נכות ולא להעניק לי קצבת נכות חודשית- מה יהיה שכר הטרחה במקרה כזה? בנוסף רציתי לדעת אם יש למישהו המלצות לגבי עו"ד בצפון (גליל מערבי/קריות/חיפה) תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, החוק להגבלת שכר טירחה בטיפול בתביעות של הביטוח הלאומי ( לאו דווקא של עו"ד , גם של חברות שונות הנותנות שירותים שאינן משפטיים) טרם עבר בכנסת. כך , שנכון להיום, אין הגבלה של שכ"ט . תשלום שכ"ט עבור טיפול בתביעה , תלוי בהסדר איליו תגיעי עם עוה"ד שייצג אותך.