דש61

אחוזי נכות ליתר לחץ דם.

שלום, היה לי ל"ד גבוה [165/110] עם דופק גבוה מעל 110-הכל מתועד בהולטר ל"ד. הייתי אצל מומחה לל"ד, הוא נתן לי מספר כדורים שכמעט איזנו אותי לחלוטין. מה יקרה כאשר אגיע מאוזן לוועדת נכות בביטוח לאומי עם ל"ד מאוזן ? האם ידחו את תביעתי לאחוזי נכות ? האם דופק מהיר לבדו מצדיק אחוזי נכות ? הסבר להבנת הגדרת המונחומשמעותו הקלינית : "נשמת בינונית לאחר מאמץ" המופיע סעיף 9 (3) ב' ןן בספר הליקויים ש בטל"א. תודה לתשובתך וחג שמח.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, הועדה הרפואית תבדוק את מצבך כולל הטיפול התרופתי , אותו הנל נוטל, הינו, אם לחץ הדם מאוזן לא תקבל נכות.הסעיף עליו הנך מדבר מופעל רק במקרים בהם לחץ הדם אינו תקין, כאשר יש הגדלה ברורה של הלב. לפי התיאור שלך, אין אתה עומד בתנאים אלו.