לינה

מתוכננת ועדה רפואית - עם מה צריך להגיע לועדה חוץ ממסמכים רפואיים?

שלום , מתכוננת לי ועדה רפואית ליום ראשון אני סובלת מגידול שפיר בכף רגל אשר יושב על כלי הדם וגורם לי לכאבים בעקב , אני בכלל לא דורכת על העקב , התגייסתי לפני שבועיים והמערכת אטומה לכאביי ולצרכיי בעקבות העומס בטירונות הרגל מכחילה מהר ומאמץ על הרגל עלול לגרום לטרומבוזה קרישי דם אני חוששת שכך יהיה גם בוועדה הרפואית ? מהו התהליך בוועדה ואני צריכה להביא משו מסוים חוץ ממסמכים רפואיים ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

לינה, יש להצטייד במסמכים רפואיים עדכניים המתארים את מצבך הרפואי, המגבלות מהן הנך סובלת וההמלצות לטיפול