דש61

אחוזי נכות בגין: "אבן בכליה עם התקפים נדירים"

שלום, ראשית תודה על תשובתך הממוקדת בשאלתי העניין: "יתר לחץ דם" שאלתי: יש לי אבן בכליה, ומפעםל פעם אני חש כאבים ודקירות במותן באזור האבן,וכן קושי בזרימת השתן. בספר המבחנים של בטל"א, נקבע: "אבנים בכליה אחת, התקפים נדירים,"- האם הכאבים שתארתי עונים לדרישת הסעיף ל"התקפים נדירים", אם לא מהם הביטויים המעשיים של התקפים אלה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, על מנת ליתן תשובה מדוייקת , יש לראיין אותך ולקבל ממך פרטים יותר מדוייקים.עליך לפנות לעו"ד המתמחה בייצוג נכים בפני ועדות רפואיות.