אלי

צירוף נכויות תאונת עבודה

הגשתי טביעה לצירוף נכויות במלל שלחו לי מכתב בו רשום קיבלנו את טביעתך לצירוף נכויות בל 210 יתכן שנצתרך מיסמכים נוספים זמן משוער לטיפול בטביעה 4 חודשים שאלתי היא מה אומר המכתב האם אישרו את הטביעה ומה זה זמן משוער האם זה יכול לקחת 4חודש כפי שצויין במכתב אפשר תשובה להמשך טיפול תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלי, המכתב אינו אישור כי התביעה נתקבלה , אלא כי הבקשה שלך לצירוף נכויות , התקבלה במשרדי הביטוח הלאומי. עוד נרשם כי הזמן המשוער של המוסד לבדיקת בקשתך, עד למתן החלטת המוסד בבקשה לצירוף נכויות , הוא כ- 4 חודשים. עליך להמתין בסבלנות להחלטה.

אלי

שאלה אני יכול לטבוע נכות כללית במקביל לטביעה לצירוף נכויות מכיוון שזה לוקח בערך 4 חודשים ואני בלי הכנסה איזה קיצבה אני יכול לדרוש מהמלל בנתיים עד ההחלטה לצירוף נכויות אפשר יעוץ להמשך טיפול תודה וחג שמח

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלי, לא ניתן לקבל תגמולים בגין אותה נכות פעם לפי נכות מעבודה ופעם לפי נכות כללית- על הנכה לבחור באלו מהדרכים הוא הולך.

אלי

בהמשך לכתבה מ 19 4 2015 שלחו לי מכתב מהביטוח לאומי ב 26 4 2015 שמצויין בו הנדון תביעתך לצירוף נכויות מעבודה אנו מאשרים את קבלת הטביעתך לצירוף נכויות מטביעה שהגשתה ב 14 4 2015 בגין הפגיעות בעבודה של 2010 ושל 2012 בדקנו את תביעתך ולדעתנו התקבלו התנאים המוקדמים כדי להעמידך בפני ועדה רפואית הזמנה לועדה רפואית לשם בדיקה מחדש של דרגת נכותך תישלח אליך באופן ישיר באמצעות מחלקת ועדות רפואיות בסניף רמלה שאלה מה המשמעות שקיבלו את הטביעה יש סיכוי שיאחדו לי את שתי הנכויות כל תאונה קבעו לי 19 אחוזי נכות לצמיתה מה לדעתך השכלול פגיעה בגב תחתון וכתף שמאל אני כבר שנתיים בלי הכנסה עקב מצבי הרפואי לו עובד הכנסותיי פחתו מתחת ל 50 אחוז בבקשה תתני לי תשובה יעוץ להמשך טיפול תודה רבה

אלי

את יכולה לקרוא את הכתבה מ ה 30 4 2015 ולתת לי תשובה כי שלחו לי מכתב חדש מביטוח לאומי בקשר לצירוף נכויות ואני לו מבין כול כך מרשום תוכלי בבקשה לתת לי תשובה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלי, משמעות המכתב כי תוזמן לוועדה רפואית. לאחר מכן , תמתין להחלטת הוועדה. במידה וטענותיך לא יתקבלו, תוכל להגיש ערר לוועדה לעררים.

אלי

תודה רבה

אלי

שבוע טוב אפשר תשובה יעוץ תודה

אלי

אפשר לקבל תשובה מ ה 30 4 2015 תודה

אלי

אפשר תשובה מכתבה של ה 30 4 2015 תודה