גל

האם פנו מקרן הפנסיה לקופת חולים, המרכז לבריאות הנפש לקבלת התיק הרפואי?

ברצוני לברר האם קרן הפנסיה אכן פנתה לקופת חולים, למרכז בריאות הנפש בעיר ועוד על מנת לקבל את התיק הרפואי. האם לאחר שקרן פנסיה מבקשת חומר רפואי ישנו תיעוד לכך למשל בקופת חולים במרכז בריאות הנפש וכו'....ואוכל באמת לדעת האם הקרן פנתה ובקשה את החומר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

גל שלום, סביר מאד שהקרן פנתה לגורמים שונים לקבלת התיק הרפואי. אפשר לנסות ולפנות למשרד הרשומות הרפואיות של כל מוסד רפואי שבו היית רוצה לבדוק, לבירור האם נעשתה פנייה ע"י גורם כלשהו בעניינך.