נורית בלכנר

לאן עליי לפנות כדי לעבור ועדה רפואית לצורך קבלת קצבה מחו"ל כניצולת שואה?

עלי לעבור ועדה רפואית על מנת לבקש קיצבה מחו"ל כניצולת שואה אני לא נכנסת לקריטרונים של ביטוח לאומי כי עברתי את גיל 65 הודה לכם אם תוכלו להדריך אוני לאן עלי לפנות כדי לעבור את הועדה בתודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

נורית, עליך לפנות לקבלת טופס תביעה לפי חוק נכי רדיפות הנאצים אצל הרשות לזכויות ניצולי השואה בבנין נצבא רח' יצחק שדה 17 קומה 16 ת"א טל. 03-5682651