רות

אי התייחסות למצב סיעוד ולבקשה לקבל הגדלת פנסיית הנכות בגין כך

לקרן הוגשה בקשה לקבל קצבת נכות, ונתבקש שהקצבה תהיה מוגדלת עקב מצב סיעודי ועקב קביעות ביטוח לאומי בעניין. אלא שהקרן שלחה פרוטוקול ועדה רפואית המתייחס רק לחלק מהתק' לגביה נתבקשה הקצבה. קרי הקרן קבעה אכע רק לגבי חלק מהתק' אליה הקרן נתבקשה להתייחס ( ולגבי היתר חסר לה חומר רפואי), אלא שלגבי התק' בה הקרן קבעה אכ"ע , הקרן כלל לא התייחסה לדרישה לגבי הגדלת הקצבה בגין מצב סיעודי. מה האפשרויות במצב שתואר לעיל ? האם חייבים להגיש ערעור? על מנת לגרום לקרן להתייחס למצב הסיעודי? האם יש דרך אחרת? או האם יש להמתין לסיום הדיון בתביעה מאחר והקרן כתבה כי לגבי התק' שאליה לא התייחסה חסר לה חומר רפואי. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רות שלום, לא ברור מדוע הנך סבורה כי הועדה לא סיימה את הדיון בתביעה . על ההחלטה הנ"ל ניתן להגיש ערעור, אם הנך מעוניינת בכך.