ירון

ערעור לוועדה עליונה או עוד חוות דעת רפואית

האם כדאי לקחת עורך דין בשביל לגשת לוועדה עליונה או שרק עדיף עוד חוות דעת רפואית. הריי גם ככה העורך דין ישלח אותי שוב לחוות דעת למרות שיש לי כבר אחת אז אולי זה מיותר כרגע לקחת . או לא??

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ירון שלום, ייתכן וחוות הדעת שברשותך מספקת, מצד שני ייתכן ואינה מספיקה. אין באפשרותי לענות מבלי שראיתי את כל החומר בתיק. אולם, מאחר והנך עומד בפני וועדה רפואית עליונה , עדיף שתיוועץ עם עו"ד המתמחה בייצוג נכי צה"ל ובוועדות הרפואיות. הנך מוזמן ליצור עימי קשר. תשומת ליבך, על וועדה רפואית עליונה ניתן להגיש ערעור לביהמ"ש בנקודה משפטית בלבד.