הדר קמי

ערור על החלטת וועדה רפואית לגבי תביעת שאירים של נפגעי גזזת

ב 21-08-2017 שלחתי מכתב רשום עם כל המסמכים הדרושים לגבי תביעת שארים על פי חוק לנפגעי גזזת ( בעלי ז"ל היה בוועדה רפואית של נפגעי גזזת ב 2008 ועל פי כל המסמכים שביידי קיבל אחוזי ליקוי בגובה 100% בשל מחלת הסרטן -סרטן הדם- שהוא גם נפטר ממנה בשנת 2011 )- עד היום לא נישאתי שנית תשובת הוועדה ב14-09-2017 הייתה שהמחלה שממנה המנוח נפטר איננה כלולה ברשימת המחלה אני גם צריכה לציין ש 2 רופאים שחתומים על ההחלטה מ2008 (שהחליטו שהמחלה כלולה ברשימה ועל כך קיבל בעלי ז"ל 100% ) הם אותם הרופאים שהחליטו שאותה מחלה שממנה הוא נפטר (כתוב בהודעת פטירהמבית החולים) לא כלולה ב2017 ?? את המכתב ערור שלחתי ב 11/10/2017 בדואר רשום (כלומר פחות מ 60 יום מקבלת ההחלטה של הועדה) עד היום טרם קיבלתי תשובה על מכתב הערור- כמעט 4 חודשים- האם זה זמן סביר???

אלירן וקנין, עו"ד

שלום הדר , הזמן שחלף הוא לא סביר. תפני לסניף המטפל לבירור סטטוס הערר. בהצלחה אלירן וקנין, עו"ד תביעות נזיקין, ביטוח, תאונות, אובדן כושר עבודה ורשלנות רפואית Eliran.va@gmail.com