אבי t

ועדה רפואית - בלט דיסק

שלום, בן 40 יש לי בלט דיסק אחרי שנים של עבודה פיזית במחסן. עזבתי את העבודה עקב כאבי גב עזים כל ישיבה ארוכה גורמת לי לכאבי גב וכל הליכה מעל 10 דקות יש לי כאבים גם בקרסולים ובגב לא יכול לעמוד על 2 רגליים למשך זמן. הייתה לי ועדה רפואית בלישכת העבודה והוסכם שם כך: כי אסור לי לעבוד פיזי על הרמת משקל מעל 6 ק"ג ולא לעבוד בהליכה ישיבה או עמידה מעל חצי שעה והופניתי לביטוח לאומי . מה הזכויות שלי ומה עליי לעשות. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית גדקר אהרוני

אבי שלום רב, אאחל לך בריאות איתנה. יש לבחון במדוייק, את משך העבודה ואופיה הייחודי. מהנתונים שפירטת, ייתכן והינך זכאי להכרה במסגרת הביטוח הלאומי - נפגעי עבודה. לפרטים נוספים, מומלץ לתאם פגישה פרונטלית 08-6492011