ישראלי

סיוע למאובחן ב- Adjustment Reaction Prolong Depressive Episode

אובחנתי על ידי מומחה כ-Adjustment Reaction Prolong Depressive Episode. אני מטופל בתרופות האם ניתן לפנות למלל ?לצרכי נכות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, ראשית קבל א תהתנצלותי על איחור במתן תשובתי עקב בעייה במחשב. לגופו של עניין, כל אדם זכאי לפנות לביטוח הלאומי בתביעה לנכות כללית.ככלל, הנכה יהיה זכאי לתגמול אם עומד בשני קריטריונים מצטברים: הנכה איבד את כושרו להשתכר ונכותו הרפואית הינה 40% נכות לפחות.