אבי

יכולת השפעה של ועדה לשירותים מיוחדים על קביעת נכות כללית

ברצוני לשאול האם ועדה של שירותים מיוחדים יכולה להשפיע על קביעת הנכות הכללית? ואם בהתחלה התביעה נתנו לי 3 חודשים ואחרי זה הפסיקו ומאז לא הגשתי תביעה חוזרת האם יש אפשרות לאי אישור קצבת שירותים מיוחדים מפני שלא הגשתי מעל שנה וחצי? והאם ניתן להגיש תביעה על תקופה מסויימת או שהם בועדה יקבעו אם בכלל מגיע לי רטרו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

יעקב, אם מצבך לא השתנה והנך סבור כי יש מקום להגיש בקשה לשירותים מיוחדים ,כדאי לעשות זאת. אם בקשתך תתקבל, ניתן לאשר רטרו עד 6 חודשים.