ישראליי

דלקת בעין כנראה כרונית

לאחרונה התחלתי לסבול מבעיית עין אדומה ורגישה.לאחר בדיקות נמצא כי אני סובל מדלקת הלחמית בעין. שאגב, אובחנה אצלי בעבר .אך אם הזמן ,פשוט הזנחתי הטיפול, וחשבתי שזה בעיקר עקב בעיות ראייה. כיום אני מקבל טיפולתרופתי לכך.ברצוני לדעת האם מקבלים אחוזי נכות על דלקת זו?אני מעוניין להגיש למל"ל בדיקה של מספר מחלות .האם כדאי להגיש גם ליקוי זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, עבור דלקת כרונית מעניקים נכות שבין 0-10%.אם הנך סובל מפגימות נוספות, כדאי גם להוסיף תביעה בגין פגימה זו.