אלכס

תביעת הצבא על לחץ דם גבוה ותביעת אחוזי נכות

שלום, אני כשנתיים משוחרר מצבא שרות חובה בזמן השרות יתגלה יתר לחץ-דם התחלתי לסבול בשרות תופלתי על ידי רופאים הם לא גילו ממזה,עכשיו וגם בזמן הצבא אני מקבל כדורים נגד לחץ דם. שאלה שלי היא כזאת מה לעשות ואם אני יכול לתבוע את הצבא או אחוזי נכות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלכס, אם היה בשירות הצבאי אירוע של דחק חריף וחריג ולאחריו נתגלתה המחלה , ניתן לבדוק אפשרות לקשר סיבתי אפשרי בין המחלה לבין תנאי השירות.

אלכס

לחץ עבודה בצבא .דחק לא זוכר שהיה אבל התחלתי לסבול מכאבי ראש וחולשות וכך יתגלה לחץ דם הרופא היה נותן לי אופטלגין נגד כאבי ראש והיה אומר אין מה לעשות איתך עד שהמומחה לא יראה אותי.ברגע שהייתי בבית בחופשה המצב החמיר נסעתי לביקור רופא משמה אושפזו אותי לוולפסון בוולפסון נתנו תרופות כדי להוריד לחץ דם.קראתי איכנשהו שבזמן יתגלות לחץ דם ראשוני הי חייב הרופא יחידה לשלוח אותי ל בית חולים ולא לתת לי לסבול ולהמשיך לעבוד בצבא

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלכס, כמו שאמרתי , צריך להוכיח אירוע של לחץ נפשי חריג וחריף. על מנת לברר את השתלשלות האירועים הספציפית שלך , יש להיוועץ בעו"ד , כמו הח"מ, המתמחה בייצוג נכי צה"ל