ישראל63

המל"ל לא מכיר בפציעה בקרסול

עד היום הייתי בנכות זמנית עקב תאונת עבודה.הפסיכיאטרית שנתנה לי נכות זמנית זו ,נתנה לי 0 אחוזים בועדה לנכות קבועה. לא משנה לה שעדיין אני בדכאון וגם הבאתי סיכומי ביקור אצל פסיכאטר של קופח התומכים במצבי.אני בדכאון אדיר .גם מבחינה אורטופדית הייתה לי החמרה ,עברתי ניתוח בקרסול בעקבות התאונה.הגעתי לועדה עם קביים אחרי ניתוח. .אני בבית מעל חודש. אבל המל"ל לא מקבל פציעה באיבר זה.כי כתוב עליו בהכרה שלהם "חתך בקרסול. אני בבית בחופשת מחלה והמלל פשוט דוחה אותי. איך תוקפים אותם?מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ישראל שלום, על כל החלטה של הועדה הרפואית, ניתן להגיש ערר לועדה לעררים בתוך 60 יום מיום קבלת ההחלטה. אם הנך סבור שהועדה שגתה, מומלץ להגיש ערר כנ"ל.