אילן ג

ערעור על החלטת הוועדה שקבעה אחוזי נכות

אני מעוניין לערער על החלטת הועדה שקבעה לי אחוזי נכות. לדעתי מגיע לי יותר כי מצבי לא טוב ואני לא יכול לעבוד כמו לפני הפציעה. מה אני צריך להביא לערעור? מה הסיכוי שיקבלו אותו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אילן שלום, ככלל, לערעור על החלטה של ועדה רפואית , כדאי להמציא מסמכים רפואיים המתארים את המצב הרפואי שלך ואת המוגבלויות שלך בתפקוד.במקרים מתאימים כדאי להמציא חוות דעת רפואית שתתייחס להחלטת הועדה עליה מוגש הערעור ובה יקבעו הממצאים והנכות המגיעה, לדעת המומחה. לשאלתך, אין בידי נתונים על מנת שאוכל לקבוע סיכויי ערעור. כל תיק נידון לגופו.