תובע

רופא של חברת הביטוח צילם בהרחבה את איזור הפגיעה - האם זה חוקי?

שלום אני נפגעתי בתאונה ואני במהלך תביעה > בשבוע שעבר הייתי מוזמן לרופא מצד חברת הביטוח (לשקול חוות דעת ) אבל הופתעתי שהתחיל לצלם אותי במצלמה >צילם איזור הפגיעה באופן מוגזם ביקש לעשות כל סוגי התנועות < היום העורך דין שלי אמר שאסור לצלם אותך 1) האם זה חוקי 2) האם משתמשים בתמונות לשקול חוות דעת או יש מטרה אחרת ? 3) האם זה מזיק בתביעה שלי 4) מה אפשר לעשות תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום; הפורום הנוכחי הינו פורום המתייחס לשאלות הנוגעות להליכים בפני הועדות הרפואיות. בשאלתך, הבנתי כי יש לך עו"ד, המיצג אותך. ראוי שתתייעץ עימו בכל השאלות הנוגעות לניהול תביעתך.