רועי

מוכר כנכה על פגיעה במרפק מבקש ועדה חוזרת

שלום יש לי פציעה של ירי במרפק משנת 82 בלבנון. כתוצאה מהפציעה נוצרה לי צלקת . בשנתיים האחרונות הצלקת החלה לכאוב לי. אני מוכר כנכה על הפגיעה במרפק. אני רוצה לערוך וועדה חוזרת. אך אני מוכיל לועדה שהצלקת אכן כואת לי ? הרי בבדיקה שיעשו לי אין אינדיקציה לכאבים . תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רועי שלום, הועדה הרפואית יכולה לקבוע 10% נכות בגין צלקות מכאיבות או מכערות. הקביעה הינה קביעה סובייקטיבית של הועדה לאחר בדיקה קלינית של הצלקת והתרשמותה מתלונותייך. אם יש לך ממצאים היכולים להסביר את הכאב כמו למשל אם הצלקת דבוקה לייסוד ייתכן ויקבע לגביה שהיא מכאיבה, אם הצלקת מפרישה, יתכן ויקבע לגביה שהיא מכאיבה וכד'.