רוני

האם כל החמרה עתידית תהיה מוכרת ע"י הועדה?

שלום הוכרתי לאחרונה בנכות מוסבת של הברך מפציעה שמקורה בפציעה בירך. מדובר בפציעה משנת 82. קיבלתי על הברך 1 % נכות.(עברתי את תקופת הערעור) לא צויין בפרוטוקול שקיבלתי משהו ספיציפי על הברך אלא נוספה הברך(ללא ציון סוג הנכות) עם 1 % נכות. שאלתי לגבי החמרה עתידית של ברך -האם כל החמרה מכל צורה שהיא בברך תהייה מוכרת לי על ידי הוועדה . תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רוני שלום, כדי לענות על שאלתך , יש לעיין בפרוטוקול הועדה שקבעה את הקשר סיבתי בין הפגימות המוכרות לבין הפגימה בברך.