אלירן

ועדת ערר מלל נכות כללית

שלום לך עוד קורטיה המקרה שלי כך קבלתי לפני 6 שנים תע נכות 28 יציבה ולארונה בחודש 5 13 עשיתי ועדה לנכות כללית קבעו 69 רפאי ו100 אכע יציבה הגשתיערעור על הנכות הרפאית בגלל שהרפא לא התייחס לעש קיים בקע גדול ביון חוליות 1 5 וכן פריצות דסקט וקרעים בין 4 ל5 ולא ראיתי היחסות לזה הגשתי ערעור עים מסמך רפואי של פרופ מוחה לעיש וקבע לפי ספר מללל מגיע 20 אחוז ביום הועדה בדק אותי רופא שפסלתצי אותו בועדה של תע לא זכרתי עד שבאתי היתה נזכרתי אני רואה בשרות האישי שהוסיפו לי 69 ל73 נכות רפואית אנעי מביע פליאה ואמר איך זה עוד לאקבלתי הדוח היתי במרפאת כאב ושם אומרים נוסף על הבעיות בעש ישנם ניוונים בעש מקרינים לברכיים שוקיים וראיתי שבספר מלל ישנם היחסות לזה איך זה הוסיפו 4נ אחוז מפחידמה שנהעשה וכן הוזמנתי לבקה נוריולגית למרות שלא הגשתי ערעור איך עושים דדבר כזה נסיתי להורידספר המבחנים של מלל ללא הצלחה מה עושים אחרי ועדת ערר מוזרה תמונההה אין רופא שפסלתי אותו מופיע עוד פעם אצלי

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

אלירן, קשה היה לי להבין מהסיפור שכתבת , מה טענותיך. בכל אופן, אדם הרואה עצמו נפגע מהליך של ועדה ראשונה, יכול להגיש ערר לועדה לערערים ולטעון בפניה את כל הטענות , כולל טענות של פסלות רופא, אי התייחסות לטענות שונות וכד'. אם גם ועדת הערר לא תתייחס לטענותיך, ניתן להגיש ערעור על החלטת ועדת הערר , לביה"ד האיזורי לעבודה.