משה

קבלת אזרחות רומנית

אילו מסמכים צריך להמציא כדי להתחיל תהליך? עליתי לישראל בגיל 5.

עו"ד חיים ינאי

צריך להתחיל בתעודת לידה שלך כדאי שיהיה עליה חותמת אפוסטיל ולהשוות את השם בתעודת לידה לשם הנוכחי שלך. אני מניח כי איבדת את האזרחות ולכן צריך לעשות תהליך של בקשה לקבל אזרחות מחדש redobandire de cetatenie . זהו הליך ארוך עם הרבה מסמכים. כדאי לפנות לעו"ד שמתמחה בכך. לאחר מכן במידה ושינית את שמך יש להוציא תעודת לידה מתוקנת עם השם החדש מרומניה, לקבל מספר זהות ואם אתה נשוי גם תעודת נישואין על מנת להגיש בקשה לקבלת דרכון.