פלורינה

תעודת יושר לצורך בקשת אזרחות

שלום, לצורך בקשת אזרחות רומנית (סבתא שלי נולדה בשטח שהיה מסופח לרומניה, והיום שייך למולדובה), את תעודת היושר שאני צריכה לבקש מהמשטרה, לאן אני צריכה לשלוח אותה? לשגרירות ישראל ברומניה? כי כשהנפקתי תעודת יושר רגילה ונסעתי למשרד החוץ להחתמת אפוסטיל, נאמר לי שם שתעודות יושר לצורך בקשת אזרחות זרה צריכות להישלח מהמשטרה ישירות ליעד המבקש בחו"ל.

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

את אינך אמורה לקבל את תעודת היושר אלא הקונסוליה הרומנית בישראל שנמצאת ברחוב שוהם 2 בנייני פז קומה 8 רמת גן.