אריאל

תעודת יושר ישראלית עבור קבלת אזרחות רומנית

אני ואחי בחרנו בדרך של תרגום המסמכים הדרושים בארץ, חתימת אפוסטיל, והגשת המסמכים לעורכת דין ברומניה. העורכת דין מבקשת תעודת יושר ישראלית, אבל המשטרה מוכנים לתת תדפיס של היעדר רישום פלילי. תעודת יושר אסור להם לתת למבקש אלא רק לשלוח לגורם צד ג', שהם קונסולים של כבוד, שגרירויות בארץ או שגרירות ישראל בחו"ל. העורכת דין אומרת שמסמך היעדר רישום פלילי אינו מספק ויש צורך בתעודה רשמית. מה עלי לעשות כדי להשיג את המסמך לצורך תרגום וחתימה? האם להורות למשטרה לשלוח אותו לשגרירות רומניה בישראל והם יתנו לי את המסמך? מה הפרוצדורה?

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

לבקש לשלוח את המסמך לקונסוליה הרומנית ברמת גן ועליך לגשת לשם ולבקש אותו

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

לבקש לשלוח את המסמך לקונסוליה הרומנית ברמת גן ועליך לגשת לשם ולבקש אותו.

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

לבקש לשלוח את המסמך לקונסוליה הרומנית ברמת גן ועליך לגשת לשם ולבקש אותו.