יהודית ציטר

חידוש דרכון לאחר חמש שנים

שלום, אני מבקשת לחדש את הדרכון (הונפק לפני חמש שנים) לי ולילדי. אין ברשותי את אישור האזרחות . האם ניתן לחדש את הדאכון לכולנו ללא אישור האזרחות? האם חייבים לקבוע תור מראש לקונסוליה או שפשוט אפשר להגיע עם המסמכים הרלוונטיים. תודה מראש על התשובות.

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

צריך להשיג את אישור האזרחות מחדש. לא מחדשים דרכון כי אם מוציאים דרכון חדש ובהזדמנות זו בודקים את כל המסמכים . יש לקבוע תור דרך אתר האינטרנט של הקונסוליה המתנהל בשפה הרומנית.