משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון רומני - אזרחות רומניתשלום. נישבעתי בשגרירות וכעת אני בתהליך של הוצאת ת.לידה. אני עובד את התהליך עם עו"ד אך יש לי תחושה שדברים יכולים לזוז יותר מהר והוא לא בדיוק מזיז את ז

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל הרשקו

עו"ד דניאל הרשקו

טיפול בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ליטיגציה אזרחית מסחרית ועסקית ופתרון סכסוכים בכלל הערכאות השיפוטיות והמעין שיפוטיות, לרבות בהליכי בוררות וגישור. בנוסף, עו"ד הרשקו בעל ידע משפטי רב בדיני חוזים, נדל"ן, תכנון ובניה, משפט מנהלי, קניין רוחני, דיני עבודה, דיני בנקאות ועוד.

קביעת פגישה
0532704953
חזרה לפורום

שלום. נישבעתי בשגרירות וכעת אני בתהליך של הוצאת ת.לידה. אני עובד את התהליך עם עו"ד אך יש לי תחושה שדברים יכולים לזוז יותר מהר והוא לא בדיוק מזיז את ז

מאי
מאיר

שלום. נישבעתי בשגרירות וכעת אני בתהליך של הוצאת ת.לידה. אני עובד את התהליך עם עו"ד אך יש לי תחושה שדברים יכולים לזוז יותר מהר והוא לא בדיוק מזיז את זה למעני. נאמר לי על ידו שלהוציא תעודת לידה לוקח מינימום 3 חודשים. ומשם עוד תקופת המתנה לדרכון. האם זה הגיוני? האם לעבור עו"ד יכול לעזור לי או שכבר מאוחר כי כל התהליך גבר נעשה על ידו? והאים לפנות למשרד הפנים הרומני ישירות יעזור לי? הרי אני כבר אזרח מאז ההשבעה.

RE:
חיי
עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

אני מציע כי תמשיך בטיפול אותו העורך דין. הרישומים ברומניה לוקחים זמן . אין כדאיות כי תפנה בעצמך למשרד הפנים הרומני

RE:RE:
מאי
מאיר

תודה רבה. האם יש לי דרך ללחוץ את העו"ד שמטפל עבר בקייס? יש לי תחושה שמנפנפים אותי. אולי לשכוא את שירותך לעזור מולו?

RE:RE:RE:
צבי
צביקה

על מנת להגיש בקשה לדרכון רומני אחרי תהליך ההשבעיה, צריך שיהיה לך תעודת לידה רומנית ת ,תעודת זהות רומנית , ומספר זהות רומני ( CNP) , לי זה לקח בערך חצי שנה ורק ביוני אני יוכל להגיש בקשה לדרכון , ולפי מה שהבנתי את הדרכון מקבלים רק 40 יום אחרי הגשת הבקשה .