נטי קהל

איך אפשר לקבל אזרחות או דרכון רומני

שלום, אני מתעניינת באיך אפשר לקבל או להוציא אזרחות רומנית או דרכון רומני, לאמי ז"ל היתה אזרחות ולאבי יש, אין לי מושג אם זה צריך להיות דרך עו"ד או אפשר באופן עצמאי לעשות, אשמח לקבל ייעוץ

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

התיקים מאפשרים בכל מקום לכל אדם לעשות הכל באופן עצמאי מבלי להיזקק למומחים. את אומרת כי לאביך יש אזרחות השאלה אם היא אזרחות מסוג שעובר במישרין לצאצא או שלצאצא יש רק הזכות להגיש בקשה לקבל אזרחות. אם המצב הוא האפשרות השניה את צריכה עורך דין מומחה בתחום.