קובי

חידוש הדרכון הרומני שפג תוקפו .

אני בעל דרכון רומני שפג תוקפו ובעל אזרחות רומנית. אני מעוניין לחדש אותו אבל לא מוצא את המסמכים הדרושים. נותר בידי רק הדרכון. מה עושים כדי לחדש? ומה העלויות?

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

הרומנים לא מחדשים דרכון כי אם מוציאים חדש. בהזדמנות זו הם בודקים את כל המסמכים גם של האזרחות. וגם אלה שדרושים להגשת בקשה להוצאת דרכון כמו תעודת לידה רומנית, אישור על אזרחות ותעודת נישואין רומנית. אם אתה לא מוצא אותם לא יטפלו בבקשת הדרכון ועליך להוציאם מחדש.