מאיה קרן

טעות בשם - אזרחות רומנית

הבן שלי קיבל אזרחות רומנית אבל בטופס יש טעות בשמו הפרטי. אנחנו צריכים להוציא דרכון רומני עם אותה טעות כדי שתהיה תאימות בין האזרחות לדרכון. האם יכולה להווצר איזושהי בעיה בהמשך? בדרכון הישראלי השם כתוב כמו שצריך. נאמר לנו שכדי לתקן את הטעות יש לעבור את כל התהליך של קבלת האזרחות מחדש . אשמח לחוות דעתך. תודה רבה. מאיה.

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

לא נראה לי כי תוכלו לקבל דרכון רומני כאשר יש הבדל באיות השם בדרכון הישראלי לעומת השם המאושר באזרחות. תיקון פגם זה הוא מהותי עבור הרומנים ומקשה מאוד והפעולה הדרושה שונה ממקרה למקרה כך שאיני יכול לתת פתרון לבעיה שלך דרך האתר.