ברק

אזרחות רומנית תעודת פלילים

שלום, התבקשתי להגיע לרומניה עם כל המסמכים כולל תעודת פלילים. מילאתי את הטופס באתר המשטרה וסימנתי את שגרירות רומניה ברמת-גן כיעד הטופס. איך אני מוציא אותה משם או שמא ישנה דרך אחרת להשיג את תעודת הפלילים של עצמי? תודה מראש

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

התעודה לרישום פלילי לא ניתנת למבקש ביד אלא למוסד שביקש את התעודה. לכן עליך לפנות לקונסוליה הרומנית ולבקש לקבל את התעודה הנ"ל . צריך לעשות לה אפוסטיל במשרד החוץ ולתרגם לרומנית עם אפוסטיל נוסף.