• 2 באוגוסט 2012

    מסמכים להגשה

    ערב טוב , בעלי הוא נכדה של אזרחית רומניה . הכוונה היא נולדה שם ( יש תעודת לידה) ועלתה לארץ בשנת 1950 . אנו רוצים להתחיל בתהליך ורצינו לדעת אילו מסמכים צריך לתרגם כדי להתחיל את התהליך של הגשת בקשה בקונסוליה . ( הבנתי שצריך להגיש בקשה לרומניה על מנץ לבדוק שאכן יש אזרחות ) בתודה מראש רוני

    2 באוגוסט 2012
  • מנהל הפורום חיים ינאי 8 באוגוסט 2012

    מסמכים להגשה

    רוני שלום,
    יש צורך להוכיח כי השם בתעודת הלידה שלה והשם בדרכון הנוכחי שלה הוא זהה, דהיינו עבור שינויים שניתן להוכיח אותם ע"י תעודה לשינוי שם או תעודת נישואין . כמובן שהמסמכים צריכים להיות מתורגמים + חותמת אפוסטיל.
    לאחר מכן יש לפנות לרומניה, ניתן גם באמצעות משרד עורכי דין שמתמחה בכך, בבקשה לאמת כי היא עדיין אזרחית רומניה.
    רצוי לצרף את אישור הנסיעה שהיה להוריה בשנת 1950 . לפי התשובה שלהם ניתן להמשיך בהליך.

    8 באוגוסט 2012
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?