מסמכים להגשה - פורום דרכון / אזרחות רומנית

שאלה חדשה
  • רוני

    נשלח ע"ירוני 18:44, 2 באוגוסט 2012

    ערב טוב , בעלי הוא נכדה של אזרחית רומניה . הכוונה היא נולדה שם ( יש תעודת לידה) ועלתה לארץ בשנת 1950 . אנו רוצים להתחיל בתהליך ורצינו לדעת אילו מסמכים צריך לתרגם כדי להתחיל את התהליך של הגשת בקשה בקונסוליה . ( הבנתי שצריך להגיש בקשה לרומניה על מנץ לבדוק שאכן יש אזרחות ) בתודה מראש רוני

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

    חיים ינאי,מנהל הפורום

    09:54, 8 באוגוסט 2012

    רוני שלום,
    יש צורך להוכיח כי השם בתעודת הלידה שלה והשם בדרכון הנוכחי שלה הוא זהה, דהיינו עבור שינויים שניתן להוכיח אותם ע"י תעודה לשינוי שם או תעודת נישואין . כמובן שהמסמכים צריכים להיות מתורגמים + חותמת אפוסטיל.
    לאחר מכן יש לפנות לרומניה, ניתן גם באמצעות משרד עורכי דין שמתמחה בכך, בבקשה לאמת כי היא עדיין אזרחית רומניה.
    רצוי לצרף את אישור הנסיעה שהיה להוריה בשנת 1950 . לפי התשובה שלהם ניתן להמשיך בהליך.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

מנהל הפורום: עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

משרדו של עו"ד ינאי קיים משנת 1966 ונותן שירותים משפטיים שונים בישראל והחל מ-1996 גם ברומניה. עו"ד ינ
למידע נוסף

053-9367351 חיוג
הודעה

הפורום מיועד לכל המתעניין בקבלת אזרחות ודרכון רומני, ענייני החזרת רכוש או פיצוי תמורתו ופנסיות מרומניה בגין העבודה ורדיפות, עסקים ברומניה, טיפול בענייני רישומים של מעמד אישי ברומניה, טיפול בתאונות דרכים לאזרחים ישראליים ברומניה, מתן חוות דעת לבתי משפט בישראל לגבי החלת חוקים רומנים, תרגום מסמכים ואישורים נוטריונים אפוסטיל וכן לכל בעיה אחרת בקשר לרומניה.