ליאור ק

קיבלתי את אישור בקשת האזרחות - תשאול בשגרירות

קיבלתי את אישור בקשת האזרחות, נאמר לי שעלי להגיע בחצי שנה הקרובה כדי להישבע בפני הקונסול או מי מטעמו. רציתי לדעת איך עלי להתכונן, מכוון שאנו משפחה של 3 נפשות האם כל אחד מאיתנו ישאל בנפרד ויתבקש לספק שבועה? האם שואלים שאלות נוספות עליהן עלינו להתכונן? תודה חיים!

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

תחפש את נוסח השבועה ותלמד לקרוא אותו בשפה הרומנית במבטא רומני . אתה יכול לקרוא מהדף אם שואלים שאלות נוספות תענה כמיטב יכולתך.

ליאור ק

מדוע תהליך תיאום התור כל כך מסובך? (ההרשמה באינטרנט) האם ניתן לתאם טלפונית? שוב תודה, ליאור