אברהם ליבוביץ

בעקבות ההכרה של ממשלת גרמניה ביהודי בוטושאן כניצולי שואה אנו זקוקים לנמציא מסמכים המעידים על כך שהורינו חיו שם באותם השנים כיצד אפשר להמציא מסמכים אלו

הורינו נולדו ברומניה בבטושאן ב1925 ועלו לארץ ב1958 כיצד אפשר להשיג מסמכים שיאשרו שהם אכן נולדו, חיו והתחתנו שם ברומניה באותן השנים של מלחמת העולם השנייה

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

צריך להוציא תעודת לידה באמצעות מתן יפוי כח לנציגים ברומניה של משרדים שמטפלים בנושאים כאלה. גם משרדנו מטפל בכך.