כרמית

איך להוציא תעודת לידה לסבתי שנולדה ב-1912 בדובוסארי, מולדביה- אז רומניה?

1. אני מנסה להוציא תעודת לידה לסבתי שנולדה בדובוסאר, וברחה עם משפחתה לקישינב ללא מסמכים ב-1922. יש לנו רק שמות ותאריכים מ-3 דורות. פנינו במייל לרישום אוכלוסין באתר העירייה, בבקשה לקבל הנחיות- לא עונים. לאן/למי/לאיזו רשות אתה ממליץ לפנות? 2. יש לי אישור מממשלת פלשטינה להתאזרחות רומנית לקטין עבור אמי, שהיתה בת 5. האם זה יכול לעזור? תודה רבה.

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

ב-1912 דובוסארי לא הייתה חלק מרומניה אלא של רוסיה. הבעיה שלך מסובכת מידי לתשובה בפורום . אני מציע כי תפני למשרדים שמתמחים בבעיות כאלה . משרדנו גם עוסק בנושא זה.