אנה

הוצאת דרכון רומני לאחר שיש אזרחות רומנית בידיי

מהו התהליך של קבלת דרכון רומני לאחר שיש בידיים אזרחות רומנית מכח אזרחותו של אבי. לילדיי יש דרכונים רומנים כבר(ילידי הארץ). אני ילידת רוסיה ויש בידיי תעודת לידה גם מקורית וגם חוזרת שהשגתי דרך קונסוליה הרוסית היות ובקונסוליה רומנית דרשו חדשה. מה עלי לעשות , מה העלות של הטיפול ומה הצפי מבחינת לוחות הזמנים? תודה מראש.

עו"ד חיים ינאי (ינקולוביץ)

על מנת לענות על השאלה צריך לבדוק את האזרחות של אביך. האם האזרחות לא נשללה ממנו או שהוא עשה רכישת האזרחות מחדש. אם תמציא לי תעודת אזרחות של אביך אוכל לענות לך בפרוטרוט. המייל שלי הוא haim@ianailaw.co.il